Cele Mai Noi :

The Artist 2011 online subtitrat in limba romana

    Filme online 2014 noi la calitate maxima in premiera pe site.


The Artist 2011 - Artistul

A silent movie star meets a young dancer, but the arrival of talking pictures sends their careers in opposite directions...
Release Date: January 20, 2012
Duration: 100 min
Director: Michel Hazanavicius
Cast: Mohamed Dione, Missi Pyle, John H. Tobin, ...
Genres: Drama, Comedy, Romance
Countries: USA, France, Belgium
Language: English


Descriere: George Valentin (interpretat de Jean Dujardin), un cunoscut actor de filme mute, îşi pierde treptat din succes şi astfel ajunge în situaţia de a depunde mari eforturi pentru a salva cinematografia mută şi implicit pentru a-şi susţine cariera. Înainte de a-şi pierde faima, George o cunoaşte pe tânăra şi energica dansatoare Peppy Miller, care devine rapid o actriţă apreciată de publicul filmelor vorbite şi de care George se simte fascinat şi atras în mod irezistibil. În timp ce cariera lui George este în declin, cea a lui Peppy este în plină ascensiune. Deşi între cei doi se creează o legătură evidentă, cuplul este despărţit de destin şi împrejurări. Este scenariul clasic de poveste de dragoste imposibilă, intensă, dar pură.
Server 1


Server 2


Urmareste cele mai bune filme din 2014

The Artist 2011   HD online oferit subtitrat in limba in Romana la calitate maxima. Un super film gratuit.

    The Artist 2011  online subitrat in limba Romana cu redare la cea mai buna calitate din mediul online The Artist 2011  film online fara sa fie intrerupt de reclame va este redat gratis in cele mai bune conditii din mediul Online. 

The Artist 2011  film HD online cu subtitrare in limba Romana oferit in exclusivitate de site ul nostru de filme noi 2014. Ramai alaturi de noi si vei fii la curent cu cele mai bune Filme de Actiune care ruleaza in premiera in Cinematografele din romania
Film online 2014 noi la calitate maxima in premiera pe site. film HD online cu subtitrare in limba Romana oferit in exclusivitate de site ul nostru de filme noi 2014. Ramai alaturi de noi si vei fii la curent cu cele mai bune Filme de Actiune care ruleaza in premiera la Cinema.

Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Online Gratis Subtitrat ~ Filme Noi 2015 HD - All Rights Reserved
Web Site Created by asu_margel
Proudly powered by asu_margel