Cele Mai Noi :

Rampage 2009 online subtitrat in limba romana

Filme online 2014 noi la calitate maxima in premiera pe site.

Rampage 2009

A man with a thirst for revenge builds a full body armor from Kevlar and goes on a killing spree...
Release Date: April 29, 2010
Duration: 85 min
Director: Uwe Boll
Cast: Katharine Isabelle, Matt Frewer, Shaun Sipos, ...
Genres: Drama, Horror, Thriller, Crime, Action
Countries: Canada, Germany



Descriere: Filmul spune povestea lui Bill Williamson , un tanar care trăieste într-un mic oraş din SUA. Bill a devenit frustrat cu lumea din jurul lui. Încălzirea globală, foametea în lume, suprapopularea şi consumul nechibziut ii alimentau furia fata de cei din jur. Bill nu este activist. El trăieşte cu părinţii săi şi este angajat ca si muncitor necalificat , dar cu toate acestea Bill are o cale de ieşire. El dezlănţuie planul său violent asupra oraşului , în timp ce pune bazele pentru o viaţă mai bună pentru el. Bill forteaza victimele sale si pe cei care asista la nebunia lui sa ii împărtăşeaca viziunea , dar el nu este dispus să îşi asume responsabilitatea pentru acţiunile sale. In timp ce oraşul este lăsat în căutarea răspunsurilor, Bill a imbratisat deja un nou mod de viata .

Server 1


Server 2

Urmareste cele mai bune filme din 2014. 
Rampage 2009  HD online oferit subtitrat in limba in Romana la calitate maxima. Un super film gratuit.

    Rampage 2009 online subitrat in limba Romana cu redare la cea mai buna calitate din mediul online Rampage 2009 film online fara sa fie intrerupt de reclame va este redat gratis in cele mai bune conditii din mediul Online. 

Rampage 2009 film HD online cu subtitrare in limba Romana oferit in exclusivitate de site ul nostru de filme noi 2014. Ramai alaturi de noi si vei fii la curent cu cele mai bune Filme de Actiune care ruleaza in premiera in Cinematografele din romania
Film online 2014 noi la calitate maxima in premiera pe site. film HD online cu subtitrare in limba Romana oferit in exclusivitate de site ul nostru de filme noi 2014. Ramai alaturi de noi si vei fii la curent cu cele mai bune Filme de Actiune care ruleaza in premiera la Cinema.
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Online Gratis Subtitrat ~ Filme Noi 2015 HD - All Rights Reserved
Web Site Created by asu_margel
Proudly powered by asu_margel