Cele Mai Noi :

The Skeleton Key 2005 online subtitrat in limba romana

Filme online 2014 noi la calitate maxima in premiera pe site.


The Skeleton Key 2005

A hospice nurse working at a spooky New Orleans plantation home finds herself entangled in a mystery involving the house's dark past...

Release Date: August 12, 2005
Duration: 104 min
Director: Iain Softley
Cast: John Hurt, Deneen Tyler, Ross Rouillier, ...
Genres: Drama, Horror, Mystery, Thriller
Countries: USA, Germany


Descriere: Caroline (Kate Hudson) este o tanara asistenta medicala de 25 de ani, care ingrijeste batranii bolnavi. Ea se muta in Louisiana, unde il ia in grija pe Ben (John Hurt), victima a unui atac cerebral.Dar atmosfera din casa este suspecta, iar sotia lui Ben este foarte rece. Dupa ce obtine o cheie in forma de schelet, Caroline descopera o camera secreta in pod, unde exista urme ale practicii magiei negre, despre care afla ca apartineau fostilor proprietari, care au fost linsati pentru vrajitorie.
Pentru ca Ben a avut atacul in pod, Caroline decide sa descopere secretele casei si sa-l salveze pe Ben de ororile care il tin prizonier.
Server 1


Trailer



Urmareste cele mai bune filme din 2014. 
The Skeleton Key  HD online oferit subtitrat in limba in Romana la calitate maxima. Un super film gratuit.

    The Skeleton Key online subitrat in limba Romana cu redare la cea mai buna calitate din mediul online The Skeleton Key film online fara sa fie intrerupt de reclame va este redat gratis in cele mai bune conditii din mediul Online. 

The Skeleton Key film HD online cu subtitrare in limba Romana oferit in exclusivitate de site ul nostru de filme noi 2014. Ramai alaturi de noi si vei fii la curent cu cele mai bune Filme de Actiune care ruleaza in premiera in Cinematografele din romania
Film online 2014 noi la calitate maxima in premiera pe site. film HD online cu subtitrare in limba Romana oferit in exclusivitate de site ul nostru de filme noi 2014. Ramai alaturi de noi si vei fii la curent cu cele mai bune Filme de Actiune care ruleaza in premiera la Cinema.
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Online Gratis Subtitrat ~ Filme Noi 2015 HD - All Rights Reserved
Web Site Created by asu_margel
Proudly powered by asu_margel